Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων ΠΕΚΑΠ

Αθήνα 13 Ιουνίου 2024

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΠ, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη συνάντηση του, με την διοίκηση του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών .

Ή συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα συνεργασίας.
Τόσο ο Πρόεδρος κύριος Χατζηθεοδοσιου , όσο και ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γαβαλακης , ενημερώθηκαν για τους σκοπούς της ΠΕΚΑΠ και το πρόγραμμα της και ευαισθητοποίηθηκαν όταν ζητήσαμε την υποστήριξη του ΕΕΑ.
Είναι γνωστό πως ο ίδιος ο Πρόεδρος, όσο και ο κύριος Γαβαλακης προέρχονται από τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, και έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία για την διαφάνεια του θεσμού αλλά και την προστασία των καταναλωτών.

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΠ αντιμετωπίστηκε με ειλικρινές ενδιαφέρον και η Διοίκηση του ΕΕΑ  υμφωνήθηκε να διερευνηθούν οι τρόποι υποστήριξης των δράσεων της Ενωσης

Στην συνάντηση αναπτύξαμε σκέψεις και προβληματισμούς για την κατάσταση της αγοράς ενώ δεν έλλειψε το πνεύμα καλής διάθεσης και απο τις δύο πλευρές.

Αποτέλεσμα του θετικού κλίματος στην συνάντηση ήταν η δέσμευση του Προέδρου ΕΕΑ να στηρίξει το εγχείρημα της ΠΕΚΑΠ με προβολή των δράσεων μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, καθώς και η παραχώρηση μίας αίθουσας του ΕΕΑ για τις συνεδριάσεις της ΠΕΚΑΠ.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μέσω του προέδρου κυρίου Χατζηθεοδοσιου , αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας μιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων, καθώς η αγορά σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την δυσπιστία του καταναλωτή, αλλά κυρίως γιατί υπάρχει η Ευρωπαϊκή επιταγή για την προστασία των δικαιωμάτων του καταναλωτή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Ή συνάντηση έκλεισε με την αναμνηστική φωτογραφία των συμμετεχόντων και την υπόσχεση του Προέδρου ΕΕΑ ότι θα ξαναβρεθούμε για να θέσουμε νέα  αιτήματα μας και να στηρίξει την ΠΕΚΑΠ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Κ.Α.Π
Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων

Από news room

You missed